top of page
Zoeken

Hip de winter in met lola et vie juwelen

Hip de Winter in met Lola et vie Juwelen: Trendkleuren en Luxe Materialen

De winter is in aantocht, en het is tijd om je garderobe en accessoires klaar te stomen voor de koudere dagen. Dit seizoen draait het allemaal om diepe, rijke kleuren en verfijnde materialen. Bij Lola et vie juwelen vind je de perfecte combinatie van stijlvolle juwelen en winterse kleurentrends. Of je nu op zoek bent naar statement-oorbellen of subtiele accessoires: wij bieden sieraden die perfect passen bij de must-have kleuren van dit seizoen. En met luxe materialen zoals geslepen kristalglas, spiegelglas, natuurstenen en parels maak je gegarandeerd indruk.

Hieronder vind je de populairste kleurentrends voor de winter en hoe je deze kunt combineren met de sieraden van Lola et Vie.

Donkerbruin: Warmte en Luxe

Donkerbruin is dé kleur om deze winter te omarmen. Het is een warme, rijke tint die rust uitstraalt en perfect samengaat met verschillende materialen. Bij Lola et vie juwelen hebben we een prachtige collectie oorbellen en kettingen van natuurstenen die je donkere winterse outfits naar een hoger niveau tillen. Denk aan oorbellen met diepbruine natuurstenen of warm geslepen kristalglas, die perfect contrasteren met de aardse tinten van je outfit. Donkerbruin is tijdloos, elegant en straalt een natuurlijke luxe uit, precies wat je nodig hebt deze winter.

Donkerrood/Bordeaux: De Schoenentrend

Een van de opvallendste trends van dit seizoen zijn schoenen in donkerrode en bordeaux tinten. Van laarzen tot elegante pumps: donkerrood is een kleur die een statement maakt. Combineer je donkerrode schoenen met onze oorbellen van spiegelglas voor een schitterend effect. Spiegelglas vangt het licht en geeft een subtiele, maar luxe glans aan je look. Voor een meer klassieke uitstraling kun je ook kiezen voor oorbellen met parels, die perfect passen bij de elegante uitstraling van donkerrood. Parels brengen zachtheid in contrast met de rijke, diepe kleur van je schoenen.

Denim Blauw: De Tijdloze Winterfavoriet

Blauw, en vooral denimblauw, blijft een favoriet in de wintermode. Of je nu kiest voor een klassieke spijkerbroek of een chique blauwe jas, deze kleur is perfect voor elke gelegenheid. Combineer je blauwe outfit met geslepen kristalglas sieraden. De helderheid van kristalglas vangt het licht prachtig en geeft een frisse, glanzende look aan je denim-outfit. Voor een subtielere stijl kun je ook gaan voor blauwe natuurstenen, die perfect aansluiten bij de koele tinten van denimblauw. Zo creëer je een casual maar verfijnde winterlook.

Zwart/Wit: Klassiek en Contrasterend

De zwart/wit combinatie is een absolute klassieker, en dit seizoen is het niet anders. Of je nu kiest voor een volledig zwarte outfit met witte accenten, of omgekeerd, zwart en wit blijven altijd stijlvol. Bij Lola et vie juwelen kun je je zwart-wit look versterken met sieraden van parels en spiegelglas. Parels voegen een klassieke, verfijnde touch toe aan je outfit, terwijl spiegelglas zorgt voor een moderne en speelse glinstering. Samen vormen deze materialen de perfecte aanvulling op een zwart-witte outfit, ideaal voor winterse feestjes of een zakelijke look.

Olijfgroen: Natuurlijke Tinten

Een andere grote trend deze winter is olijfgroen. Deze diepe, aardse tint is ideaal voor winterse casual looks en geeft een warme, natuurlijke uitstraling. Combineer olijfgroene kledingstukken met oorbellen van natuursteen voor een harmonieuze, natuurlijke look. Natuurstenen komen in prachtige, diepe tinten die perfect passen bij de warme ondertonen van olijfgroen. Je kunt ook kiezen voor kristalglas in zachte, aardse tinten om een subtielere maar toch opvallende look te creëren.

All Shades of Grey: Minimalistische Elegantie

Grijs is de ultieme neutrale kleur en is deze winter in alle schakeringen aanwezig. Van lichtgrijs tot diep antraciet, deze kleur is veelzijdig en tijdloos. Combineer je grijze outfit met sieraden van geslepen kristalglas of spiegelglas om een verfijnde, glanzende uitstraling te creëren. De helderheid van deze materialen geeft diepte aan de koelere tinten van grijs, waardoor je outfit direct opvalt zonder te overweldigen. Voor een zachtere look kun je ook kiezen voor sieraden met parels, die de minimalistische elegantie van grijs versterken.

Luxe Materialen voor Winterse Oorbellen

Bij Lola et vie juwelen besteden we veel aandacht aan de materialen van onze juwelen. Voor de winter hebben we oorbellen in een reeks luxe materialen die perfect passen bij de trends van dit seizoen:

  • Geslepen kristalglas: Dit materiaal vangt het licht prachtig en voegt een sprankelende touch toe aan elke outfit. Perfect voor feestelijke gelegenheden.

  • Spiegelglas: Voor een moderne, verfijnde look is spiegelglas een geweldige keuze. Het glanzende oppervlak zorgt voor een subtiele schittering die je look direct meer luxe geeft.

  • Natuurstenen: De rijke kleuren en texturen van natuurstenen passen perfect bij de warme tinten van de wintermode. Deze stenen geven een aardse, verfijnde touch aan je outfit.

  • Parels: Parels blijven een klassieke keuze die nooit uit de mode raakt. Ze voegen zachtheid en elegantie toe, of je nu kiest voor een eenvoudige look of een chiquere uitstraling.

Conclusie

Deze winter draait alles om diepe kleuren en luxe materialen. Of je nu kiest voor de warme tinten van donkerbruin, het gedurfde donkerrood, de tijdloze charme van denimblauw of de verfijning van grijstinten, bij Lola et vie juwelen vind je de perfecte sieraden om je look af te maken. Met onze collectie oorbellen van geslepen kristalglas, spiegelglas, natuurstenen en parels ben je verzekerd van een stijlvolle, moderne uitstraling die helemaal past bij de wintertrends van 2023.

Wil je meer inspiratie? Bezoek onze website of winkel en ontdek hoe jij hip de winter in kunt met de juwelen van Lola et vie juwelen !







35 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page